Kjøpsvilkår

Dangstons NUF
MVA 917 682 259
c/o ECOVIS Ardur Tax AS
Filipstadveien 5
0250 Oslo

Dangstons NUF er registrert i Enhetsregistret og Skatteetaten i Norge. 

 

Bare privatpersoner og representanter for selskaper, som er over 18 og myndig med full juridisk myndighet til å inngå avtaler med andre parter, har rett til å foreta kjøp via Dangstons.no.

1. Pris og betaling
1.1 Prisene på de bestilte varene er de som er angitt på Dangstons.no ved bestillingstidspunkt. Alle priser er inkl 25% MVA med mindre annet er oppgitt. Betaling gjøres ved kredittkort, faktura eller delbetaling.

 

2. Leveranse
2.1 Det kan være en leveranse kostnad på enkelte bestillinger, avhengig av vekt og størrelse. Avgift tilsvarer kostnaden for ekspedisjonsgebyr, frakt og håndtering.

2.2 Varen leveres til til adressen kjøperen spesifiserte ved kjøp. Det er kjøpers ansvar å holde informasjonen oppdatert og ved feil angitte adresse er kjøperen ansvarlig for tap. Alle pakker sendes med Posten,BRING eller UPS og det er kjøpers ansvar å gi tilstrekkelig informasjon til transportfirmaet som levere pakken, at rett navn er skrevet på døren eller at firmanavn er oppgitt  velevering på bedriftsadresse. Feil opplysninger kan medføre en avgift på kr. 249,  og kjøper er ansvarlig for tap av varer ved leveranse til feil adresse.

 

2.3 Leveringstid er vanligvis 6-9 virkedager. Husk på at alle våre leveringstider er omtrentlige og ikke garantert. Vi strever alltid med å levere så raskt som mulig, men det kan oppstå forsinkelser.

 

3. Reklamasjon & angrerett
3.1. Privatpersoner har angrerett i henhold til Distans- och hemförsäljningslagen (SFS 2005:59). Dette innebærer at man har rett til innen 14 dager angre kjøp av den/de produkter man har kjøpt.

3.2 For å kunne benytte seg av angreretten så må pakken sendes tilbake i uforandret tilstand. Produktet og emballasjen må være ubrukt og i samme stand som det ble mottatt. Hvis disse kravene ikke fylles ut har Dangstons.se rett til å nekte kravet og produktet tilbys å bli sendt tilbake mot en avgift på kr. 99.

3.3. Hvis du ønsker å benytte angreretten, så skal du sende et skriftlig varsel til oss via e-post. Vi tar deretter stilling til om du oppfyller betingelsene som kreves for at du skal kunne benytte angreretten Merk at du må følge våre anbefalinger om emballasje osv.

3.4. Vær også oppmerksom i følge loven, er du pålagt å betale ekstra fraktkostnader. Etter mottak av returnerte varer vil kjøpsprisen minus fraktkostnader og  fakturakostnader, bli refundert til deg innen 14 dager fra vi mottok retursendingen, forutsatt du ikke har brukt produktet og det er returnert i uendret tilstand.

3.5 Vær oppmerksom på at du er ansvarlig for returforsendelsen Send alltid dyre produkter registrerte og godt pakket. Vi tar ikke ansvar for tapte pakker eller transportskader som følge av dårlig emballering ved retur.

 

4. Avbestilling
4.1. En avbestilling er ikke gyldig før du har mottatt bekreftelse fra oss. Du kan kansellere bestillingen uten kostnad frem til bestillingen er gjort, dvs. at kjøpsbekreftelse eller fraktdokument er opprettet. Etter denne tid må du selv bekoste leveranser.

 

5. Sikkerhet
5.1 Dangstons.no forbeholder seg retten til å avbryte et kjøp om svindel mistenkes. Alle mistanke om bedrageri blir politianmeldt og saken overleveres til vår sikkerhetspartner for videre oppfølging.

 

6. Informasjon, pris og bilder
6.1 Vi reserverer oss mot mulige trykkfeil samt feil i informasjon og spesifikasjoner om varer og tjenester som vises i vårt sortiment. Hvis det er bilder i vår nettbutikk, bør de ikke ses som nøyaktig representasjoner av et gitt produkt.

 

7. Skader
7.1. Alle våre produkter som beskytter en annen enhet, som en mobiltelefon, nettbrett og lignende,  er bare anbefalt beskyttelse og vi forbeholder oss mot skader som kan oppstå på telefonen eller lignende enhet. Det er forbrukerens ansvar å beskytte sin enhet og avgjøre om beskyttelsen er tilstrekkelig. Dette gjelder også tilbehør til enheter der det er forbrukerens ansvar å bruke våre produkter på en ansvarlig måte for å beskytte sin enhet.

 

8. Force majeure
8.1 Skulle Dangstons.se på grunn av omstendigheter, som kan betraktes som utenfor Dangstons.no kontroll ("Force majeure"), forhindres fra å utføre våre forpliktelser til deg, utgjør ikke dette et brudd på kontrakten.

 

9. Tvist
9.1. I tilfelle av en tvist refererer vi til Allmänna Reklamationsnämnden. Vi följer alltid Allmänna Reklamationsnämndens råd.

 

10. Personopplysninger
10.1 Alle personopplysninger lagres i henhold Personuppgiftslagen (SFS 1998:204).

10.2. Du har rett til en gang i året, ved skriftlig henvendelse til nedenforstående adresse, å få ut informasjon om hva slags finnes data som finnes om deg i våre registre. Vi vil aldri dele informasjonen vi har lagret om deg til tredjepart.

 

11. Upphavsrett
11.1 Disse vilkårene og betingelsene, samt alle dataene på dette området, er for Dangstons.se og er bare tilgjengelig for bruk i forbindelse med kjøp og korrespondanse med Dangstons.se. All annen bruk, som reproduksjon, distribusjon, avledet av og publisert utenfor dette nettstedet, både for kommersiell og privat bruk, er ikke tillatt uten skriftlig tillatelse fra Dangstons.no.

 

12. Endring av vilkårene
12.1 Selgeren forbeholder seg retten til å gjøre endringer i disse vilkårene og betingelsene til enhver tid. Alle endringer i disse vilkårene skal publiseres på nettsiden. Endringer er gyldige etter at kunden har godtatt vilkårene og betingelsene (i forbindelse med et nytt kjøp, eller når du besøker nettstedet). Selger anbefaler at kunden holder seg oppdatert på nettsiden jevnlig, for å være oppmerksom på eventuelle endringer i vilkårene.