Skjermbeskyttelse Det er 11 produkter.

For de av dere som er ute etter god og trygg skjermbeskytter for Samsung Galaxy S6 og S6, og de andre modellene er det i hovedsak to kategorier av skjermbeskytter, herdet glass og standard plastdeksel. De som ønsker en ekstra trygg skjermbeskytter, burde sjekke ut herdet glass skjermbeskytter. Herdet glass til S6 og S6 Edge modeller finnes i herdet glass og vanlig herdet glass.

Det heldekkende herdede glasset vil fungere like bra som vanlig herdet glass, men det er penere, fordi det i utgangspunktet ikke vil være synlig. Nesten alle mobiltelefonskjermer har en svak skråning (kurve) mot sidene av skjermen for å gjøre det mer attraktivt, noe som gjør det vanskelig for produsentene å lage et herdet glass som dekker skjermen samtidig som ytelsen ikke påvirkes. Men ikke fortvil, det finnes også heldekkende herdet glass som åpenbart koster litt mer, men ønsker man en beskyttelse som både er stilig og beskytter godt, så må man betale litt mer.


For de som vil ha den absolutt tynneste skjermbeskytteren til f.eks Galaxy S6 Edge, anbefaler vi vanlig LCD beskyttelse. Selv her finnes det mange forskjellige fordi Edge modeller har en ulik form sammenlignet med vanlige S6 modeller.

Viser 1 - 11 av 11 produkter