Cover Det er 520 produkter.

Et cover for iPhone 6s er en billig og stilig forsikring til den nye telefonen som holder den pen og nyt samtidig som telefonen får et nytt og unikt utseende. Vi har cover for iPhone 6s fra forskjellige produsenter, i mange forskjellige farger og stiler som passer for alle uansett alder, kjønn eller stil.

På Dangstons.se vil du finne mange forskjellige typer deksel for iPhone 6s som harde cover, silikon cover og mønstrede cover. Benytt denne muligheten og sjekk ut vår supertynne silikon cover som gir telefonen beskyttelse mot riper, smuss samtidig som det gir en mye bedre grep på telefonen takket være silikon. Dette er det perfekte cover for de som har små hender eller for de som ønsker å beskytte telefonen uten at det synes spesielt mye.

Selvsagt finner du også cover med nyttige funksjoner. For eksempel, finne skinntrekk med plass til kredittkort på baksiden. Dette er et veldig stilig og ryddig tilbehør til iPhone 6s som også kombinerer iPhone med lommeboken.
Når du shopper cover for iPhone 6s på Dangstons.se så har du flere forskjellige betaingsternativ som faktura, kredittkort og avdrag. Levering er vanligis allerede neste dag og, selvfølgelig, er vår kundeservice tilgjengelig hverdager hvis du har spørsmål eller bekymringer.

per side
Viser 1 - 12 av 520 produkter