iPhone 7/7s Det er 360 produkter.

Apple har sluppet den syvende modellen i iPhone-serien, og forventningene er høye. Med bedre ytelse, batterilevetid, kamera og vannmotstand, har Apple høynet nivået med iPhone 7. Utseendet er stort sett det samme, bortsett fra en elegant hjem-knapp og med flere fargealternativer. Investeringen gjlelder stort sett det som er under panseret
Med to kameraer i stedet for et, vil få bedre bilder med større lysomfang og lysere farger. Ingenting nytt ettersom konkurrenter LG og Huawei allerede har innført dobble kameraer med god suksess. Noe som er nytt, er imidlertid at de har fjernet hodetelefonutgangen, noe som overrasket mange. Foruten at alt er det samme, er iPhone 7 lansert med bedre styrke, kapasitet og slankere utseende og Apple fans vil ikke bli skuffet.

Selvsagt er Dangstons først ute med de beste deksler, vesker, skjermbeskyttere, hodetelefoner og andre mobile tilbehør til din nye iPhone 7. Du finner kun kvalitetsmerker her, og hvis du er ute etter beskyttelse for den nye telefonen, finner du alt du trenger på ett sted.

per side
Viser 1 - 12 av 360 produkter