Galaxy S7 Det er 178 produkter.

For alle som har ventet på en oppgradering av Galaxy modeller slapp av. Samsung Galaxy S7 våren 2016.

Utover små forskjeller i den tekniske spesifikasjonen er hovedforskjellen mellom disse 2 modeller størrelse og design.

Dangstons tilbyr cover, skjermbeskyttere og tilbehør for alle disse modellene, dobbeltsjekk din bestilling før du avslutter,  så du er sikker på å ha bestilt produkter fra rett kategori til riktig modell.

For de av dere som leter etter en god og trygg skjermbeskyttelse for Samsung Galaxy S7 og andre S7 modeller, er det 2 forskjellige kategorier i skjermbeskytter, herdet glass og plast beskyttelse.

De som ønsker en ekstra beskyttelse bør se nærmere på skjermbeskytter av herdet glass.

Herdet glass til S7 og S7 Edge modeller er solid herdet glass og vanlig herdet glass.
Solid herdet glass fungerer like bra som vanlige herdet glass, men det er mye penere ettersom det i prinsipp er nesten usynlig.

Nesten alle mobiltelefonskjermer har en liten buet linje ved siden av skjermen for å se penere ut, og dette  gjør det vanskelig for produsenter å lage et herdet glass som dekker hele skjermen,  og ikke påvirker ytelsen.

Men fortvil ikke, det er også solid herdet glass som selvfølgelig koster litt mer, men hvis du vil beholde det stilige designet og ha en beskyttelse som er både sikkert og stilig må man regne med å betale litt mer.

For de som ønsker denabsolutt tynneste skjermbeskyttelsen til f.eks sin Galaxy S7 anbefaler vi vanlig Icd beskyttelse.
De ulike Edge-modellene har en annen form sammenlignet med de vanlig S7 modellene.

Er det deksel du leter etter, har du kommet til rett sted.

Hos oss kan du finne alle mulige forskjellige deksel, som bumpers, lommebokcover, vanntette og støtsikre deksel, deksel med plass til kort eller vanlige silikondeksel med ulike former og farger

Vi har også Samsungs ulike originaldeksel til samtlige S7 modeller.
Dette er i hovedsak clear view cover, clear cover, flip wallet i stoff, flipwallet i PU skinn, s-view deksler og mer.

Den mest populære blant alle disse originaldekslee har vært clearview cover, som fikk mye oppmerksomhet da det viste seg at de laget striper i skjermen på mange S6 modeller.
Samsung valgte å fikse denne feilen, og ta tilbake alle defekte deksler og erstatte dem med nye clear view deksler som nå ikke lenger skal ripe skjermer

Vesker, universaldeksel og vann/støtsikkert deksel har blitt populært nå, så benytt muligheten til å sjekke rundt og se om du finner noe som passer din smak.
Samsung Galaxy S7 tilbehør finnes det rikelig av, enten du er ute etter hodetelefoner, sportsarmband, powerbanks, selfie staver, så du kan finne alt på ett sted her på Dangstons.

Ikke glem å ta en titt i kategorien tilbehør for finne de flotteste og mest praktisk tilbehør for din S7.

 

per side
Viser 1 - 12 av 178 produkter