Cover Det er 79 produkter.

Er du ute etter vesker og cove for Galaxy S7? Du har kommet til rett sted! Et stilig deksel til den nye telefonen er et must hvis du vil at telefonen skal holde mer enn noen få måneder. Hos oss kan du finne deksel og vesker for din Galaxy S7, som lommebokdeksel, handveskedeksel og flip deksler. De fleste covere i ulike farger og materiale.

Alt for å finne noe som passer deg og din nye Galaxy S7.

Vi tilbyr mobilcovere fra de fleste merker tilgjengelig i markedet som Spigen, Krusell, Puro, UAG, Case-Mate, Griffin og mange flere. Skulle du savne noe så ikke nøl med å ta kontakt med oss slik at vi kan få inn din favorittdeksel.

Selvfølgelig har vi Samsungs egen originaldeksel for Galaxy S7. Dette er Samsung Galaxy S7 Clearview Deksel og Samsung Galaxy S7 Flip Wallet.

Jobber du i et tøft miljø, eller er ute og driver mye med idrett? Da anbefaler vi at du ser på en litt mer robust deksel for Galaxy S7 som f.eks Liveproof og Otterbox.

Er du en person som lett glemmer lommeboken hjemme eller kanskje ikke har plass til både lommebok og mobil i lomma? Hvis du er som de fleste mennesker så glemmer du aldi telefonen og kan et lommebokdeksel for Galaxy S7 være et smart valg. Med en lommebok som kombinere vern og lommebok i ett, så glemmer du ikke ting som førerkort og kredittkort. Ønsker du å få plass til mer enn et par stykker kort, har vi enda mer romslig deksel som har plass til opptil 9-12stk.  kort. Vi har også lommebokdeksel med lommer for kontanter og sedler om dette er noe som du føler du trenger.

Hvis du er en person som bryr deg om mote og utseende, har du kommet til rett sted. Vi har mange forskjellige designdeksler for Galaxy S7. Du kan finne mønstret, i ulike farger, ekte skinn, stilig handveskedeksel perfekt for festen og mye mer.

Når du handler hos oss, gjør vi alt for å sikre deg en best mulig kundeopplevelse. Vårt lager jobb hver dag, og finnes det deksel du bestiller på lager, vil du vanligvis få levering neste dag. For å bestillingsvarer, for du vanligvis leveranse innen 5 dager. Selvsagt kan du se nøyaktig leveringstid for hvert produkt i produktsiden og i kassen. Du kan også føle deg trygg når du betaler og velge betalingsmåten som passer deg best. Du kan velge mellom kortbetalinger, bank betaling, faktura, betaling og PayPal.

per side
Viser 1 - 12 av 79 produkter