Skjermbeskyttelse Det er 31 produkter.

For de av dere som er ute etter god og trygg beskyttelse S7 modellen og de Samsung Galaxy S7, er det i hovedsak to kategorier av skjermbeskytter, herdet glass og standard plastdeksel. De som ønsker en ekstra beskyttelse bør se nøye på herdet glass skjermbeskytter. Herdet glass til S7 og S7 Edge modeller finnes som heldekkendeherdet glass og vanlig herdet glass.

Den heldekkende herdet glass fungere like så bra som vanlig herdet glass, men det er penere fordi det i utgangspunktet ikke vil være synlig. Nesten alle mobiltelefonskjermer har en svak bue mot sidene av skjermen for å gjøre det mer attraktivt, noe som gjør det vanskelig for produsentene å lage en herdet glass som dekker skjermen mens ytelsen ikke påvirkes. Men ikke fortvil, det finnes også omfattende herdet glass som åpenbart koster litt mer, men ønsker du å beholde den slanke design og ha en beskyttelse som er både trygg og pen så må du også til å betale litt mer.

For de som vil ha den absolutt tynneste skjermbeskytter til f.eks  Galaxy S7 Edge, anbefaler vi vanlig LCD beskyttelse. Selv her finnes forskjellige fordi Edge modeller har en unik form i forhold til de vanlige S7 modeller.

per side
Viser 1 - 12 av 31 produkter