Cover Det er 63 produkter.

En sak for den nye Galaxy S7 Edge er ikke bare nødvendig for å beskytte den dyre telefonen mot f.eks riper, sprekker og smuss uten skall kan også gi telefonen et nytt og unikt utseende, gir det ekstra funksjonalitet som et ekstra batteri eller stille-funksjonen og gjør at telefonen skiller seg ut blant mengden. På Dangstons.se kan du finne en rekke ulike sorter som baksider, vanntett deksler, kortholdere, batterideksel, silikondeksel og mye mer! De fleste deksel kan finnes i flere forskjellige farger, former og materialer. Alt for at du skal finne noe som passer deg og din nye Galaxy S7 Edge.


Her vil du finne cover fra de fleste merker på markedet som Spigen, Krusell, Accezor, Case-Mate, Celly, Muvit og mange flere. Er du på utkikk etter et deksel eller merke som du ikke finner, vennligst kontakt oss og vi vil prøve å ta den inn for deg.

Selvfølgelig tilbyr vi også Samsungs alle originale deksel for Galaxy S7 Edge som LED Vis Cover, Clear View Cover og standardeksel

Arbeider du i et tøft miljø, eller er ute og driver mye med idrett mye så anbefaler vi at du ser på litt tøffere deksel for Galaxy S7 som f.eks skall fra Griffin, Liveproof og Otterbox.

Hvis du er en person som bryr deg om mote og utseende, har du kommet til rett sted . Vi oppdaterer vårt sortimentflere ganger i uken med nye deksler for Galaxy S7 Edge, slik at du alltid kan ha den nyeste og mest elegante.


Når du handler hos oss, gjør vi alt for å sikre deg en best mulig kundeopplevelse. Vårt lager jobb hver dag, og bestiller du noe vi har på lager, vil du vanligvis få levering neste dag. For å bestillingsvarer må du vanligvis vente 5 dager. Selvsagt kan du se nøyaktig levering for hvert produkt i produktsiden og i kassen. Du kan også føle deg trygg når du betaler og velge betalingsmåten som passer deg best. Du kan velge mellom kortbetalinger, bank betaling, faktura, betaling og PayPal.

per side
Viser 1 - 12 av 63 produkter