Kundeomtaler om Dangstons.no


Nilfisk-pose-bestlling
rating
Litt lang leveringstid, men god pris iht original-deler
Espen A S G.2018-04-19
Lang leveringstid men god service
rating
Tok litt tid før varen kom fram, og sporingen fungerte ikke men stort pluss for levering på døren! Var litt kluss etter bestillingen (mottok ingen ordrebekreftelse), kundeservice ryddet opp et par dager senere. Stort vareutvalg gjør at jeg sannsynligvis vil handle her igjen og gjøre en ny vurdering.
Thomas K.2018-03-06
Lang leveringstid
rating
Fikk etter hvert Mail om hvor fornøyd jeg er med varen. Etterlyste den derfor, kom da dagen etter i posten.
Knut B.2018-01-17
Transportation
rating
Too late to receive the item. It should not take a long time to send the item from Sweden to Norway. But it took a relatively long time.
Paulos G.2018-01-09
Kundeservice
rating
Fornøyd med leveringen, men for mye frakt på en så liten pakke.
Lars N.2017-11-03
Mobildeksel
rating
Ok
Olav H.2017-09-28
Danfoss 103n0015
rating
Mangler varen
REIDAR M.2017-09-26
Hei
rating
Veldig fornøyd
Hemen A.2017-09-10
Sikkert fint
rating
Tror de er svenske, men printeren kommer vel ifra en eller annen asiatisk slavebedrift så det er jo bra
Vegard P.2017-08-31
Omtale
rating
Har ikke prøvd produkt enda men håper det er ok.
Bernt Ole K.2017-07-26
kaffebønner
rating
rask og bra
Peter Thomas W.2017-06-18
Problemfri handel
rating
Anbefales!
Geir Rath D.2017-06-12
Greie priser og hurtig levering
rating
Kvaliteten på varene jeg kjøpte var dessverre ikke som forventet.
Roar Olsen J.2017-06-11
Mer informasjon
rating
Mer informasjon om produkt
Stefanie S.2017-05-29
Stort vareutvalg
rating
Et greit firma å handle hos. Jeg må regne med litt lenger tid til forsendelse av varene. Til gjengjeld er utvalget av varer meget godt. Det er fornuftige priser og god kundebehandling.
Harald Johan G.2017-05-25
Kvalitet
rating
Virket veldig tynt lær og plasten så ikke ut som bra kvalitet, til prisen på 178,-
Beate j.2017-05-20
Bra!
rating
Flott service, hjelpsomme mennesker
Joanna L.2017-05-15
Leveranse
rating
Kjapt Levert!!
Alise G.2017-04-26
Om Dangstons
rating
Jeg fikk melding per e-mail om at varen er sendt, men etter en uke har jeg ennå ikke mottatt varen. Dessuten er det snart to uker siden jeg bestilte varen. Jeg er dessverre misfornøyd med denne lange behandlingstida, så jeg håper at den blir bedre med tiden.
Merceditha G.2017-04-24
Flott service!
rating
Rask levering og god informasjon fra bestilling til levering for henting! Veldig fornøyd!
Lilly Rose V.2017-04-14
Dangstons.no - Gjenomsnitt 8.6/10 - Antall omtaler 21
Viser 1 - 20 av 0 produkter